Yritys - Kuljetuspalvelut - Cabing Oy, Helsinki

Cabing Oy Yritysesittely


Cabing Oy on yrittäjävetoinen kuljetusalan moniosaaja. Olemme tarjonneet ensiluokkaista taksi- ja tilausajoa kaikkiin henkilökuljetustarpeisiin reilun kymmenen vuoden ajan. Liikennöimme pääkaupunkiseudun lisäksi kaikkialla Suomessa ja kauttamme järjestyvät myös ulkomaankuljetukset.

Perustamisvuodesta 2001 lähtien me Cabing Oy:ssä olemme panostaneet toimintamme monipuoliseen ja määrätietoiseen kehittämiseen voidaksemme taata Sinulle asiakkaanamme aina hyvää ja luotettavaa palvelua - turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä unohtamatta.

Neljästäkymmenestä kokeneesta henkilökuljetuksen ja asiakaspalvelun huippuammattilaisesta koostuva henkilökuntamme on motivoitunut huolehtimaan asiakkaiden viihtyvyydestä koko palveluprosessin ajan. Lunastamme palvelulupauksemme kaikkien asiakasryhmien kohdalla toimimalla aina ammattimaisesti ja joustavasti. Meille on lisäksi tärkeää, että palvelumme pelaa myös silloin, kun asiakkaamme ovat ulkolaisia. Kuljettajillamme on laaja kielitaito osaaminen. Lisäksi tarvittaessa järjestämme myös valtuutetun oppaan palvelut asiakkaidemme käyttöön.

Energisyys, sitoutuminen, osaaminen ja motivaatio ovat arvojamme. Varmistamme niiden toteutumisen myös tulevaisuudessa jatkokouluttamalla ja kehittämällä henkilökuntaamme säännöllisestii. Kokeneemmat kollegat toimivat myös erinomaisina sisäisinä kouluttajina.

Moderni kuljetuskalustomme koostuu 30 eri kuljetustarpeisiin soveltuvasta autosta alkaen laadukkaista henkilöautotakseistamme ja päättyen monipuolisilla matkustusmukavuuksilla varustettuun täysikokoiseen linja-autoomme. Olemme huomioineet palvelutarjonnassamme myös monet yksilölliset kuljetustarpeet sekä erityisryhmät.

Luotamme kalustossamme suurelta osin Mercedes-Benz –laatuun. Valtaosa autoistamme täyttääkin jo nyt tiukimmat EURO5-päästönormit. Myös alkolukot kuuluvat kaikkien autojen varustukseen.

Tutustu kuljetuskalustoomme tästä.

Tervetuloa asiakkaaksemme

Risto Manninen

yrittäjä, Cabing Oy

yritysesittely-artikkeli

Kuljetuspalvelut - soita 
0400 407 507

Tee tilaus